Шановні відвідувачі сайту, тривають технічні роботи.

Наразі ми проводимо оновлення платформи сайту та модернізуємо сервіси і сторінки.
У роботі сайту можливі перебої, а також деякі сторінки можуть відображатися з помилками.
Приносимо вибачення за тимчасові незручності.

Діалог автора з читачем

20 березня в рамках циклу «Наукові зустрічі»

в науковій бібліотеці РДГУ

відбулася презентація наукового доробку

професора кафедри всесвітньої історії

Михальчука Романа Юрійовича

    Відкрила захід працівник наукової бібліотеки Смірнова І. Г., яка проінформувала студентів факультету історії, політології, міжнародних відносин з творчою біографією науковця, тематикою його наукових досліджень. А це - історія рідного краю, трагічні події Голокосту в часи  Другої світової війни.

   Михальчук Роман Юрійович у своєму виступі детально розповів про історію написання своїх книг, зокрема таких, як: «Мізоч: трагічні сторінки історії. 1939-1955» (Рівне, 2010) та 2-е і доповнене видання (Київ, 2022); збірника біографічних довідок «(Не)відомі  мізочани: 50 імен» (Рівне, 2019); збірника біографічних довідок «(Не)відомі  мізочани: 100 імен (Рівне, 2022); фотоальбому  «Краса і велич Мізоцького краю» (Рівне, 2021); монографії «Смерть і виживання під час Голокосту: терени сучасної Рівненщини (Рівне, 2022) та інших видань.

    Студенти та викладачі мали можливість познайомитися з науковим доробком  професора  Михальчука Р. Ю., які наукова бібліотека представила в експозиції виставки.

    По закінченні заходу, Роман Юрійович відповів на запитання слухачів та подарував студентам буклети фотосвітлин про Мізоч (упорядкування цього видання було здійснене науковцем).

    Щиро дякуємо професорові Михальчуку Роману Юрійовичу за подаровані науковій бібліотеці РДГУ книги, за цікаву зустріч та бажаємо успіхів у подальшій науковій діяльності.

    Запрошуємо інших викладачів нашого університету до співпраці з науковою бібліотекою з метою знайомства, популяризації та подальшого використання свого наукового доробку в освітньому і науковому процесах.

Наукова бібліотека - освітній, науковий, інформаційний та культурно-просвітницький підрозділ Рівненського державного гуманітарного університету (РДГУ).

Детальніше

Статистика відвідувань

СьогодніСьогодні134
ВчораВчора220
За тижденьЗа тиждень1817
За місяцьЗа місяць6011
ВсьогоВсього139214
Найбільше 675 : 02-12-2023

Контакти

м. Рівне, вул. Пластова, 31
Україна

E-mail: library@rshu.edu.ua

тел. (0362) 63 33 45